SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM

Yeni Sezonun Öne Çıkan Parçaları

Tarih: 30.07.2021 16:49
Yeni Sezonun Öne Çıkan Parçaları
O halde gelin, yeni sezonun en gözde parçalarını keşfetmeye ve sizi yansıtan kombinler yapmaya başlayalım…

Bu Sezonun Trend Parçalarını Keşfedin!

Yaz kombileri arasında her birimizin vazgeçemediği parçalar vardır. Kimilerimiz uçuş uçuş elbiseler ile enerjik kombinlerin peşine düşeriz, kimilerimiz yazlık pantolon modellerinin konforundan vazgeçemeyiz, kimilerimiz ise etek ve şortlar ile bambaşka tarzlara imza atarız. Yine de her bir kombin, yazın ruhuna, eşsiz atmosferine ve enerjisine uyum sağlamanın bir yolunu bulur. Bu noktada, oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Bbeox.com, yaz aylarında yapacağınız tüm kombinlerine aday. Farklı ürün seçeneklerinden, farklı tarzlardan ve modellerden oluşan koleksiyonlardan oluşan Bbeox Yeni Sezon Ürünleri, sizlere yaz aylarında şık ve konforlu olmanın en güzel ve kestirme yolunu sunmaya hazır. O halde gelin, yeni sezonun en gözde parçalarını keşfetmeye ve sizi yansıtan kombinler yapmaya başlayalım…

Rose Yırtmaç Etek

Bbeox yeni sezonunun gözde parçalarından biri oaln Rose yırtmaç etek, sizleri ayrıcalıklı Etek Kombinleri yapmaya davet ediyor. Dar yapısı, midi boyu, geniş yırtmacı, rengi ve harika deseninin yanı sıra, tok kumaşı ile yaz aylarında sık sık tercih edeceğiniz emin olduğumuz söz konusu Rose etek, siyah ve beyaz crop bluzlar, askılı atletler ve basic tişörtler ile mükemmel bir uyum yakalayacaktır. Hem yaz akşamlarında hem de gün içerisinde kombinlenebilecek olan bu etek, bizce mutlaka dolabınızda bulunması gerekenlerden.

Mila Bohem Pantolon

Son dönemlerde daha salaş ve bohem giyinmek oldukça popüler. Özellikle yaz aylarında, Bol Paça Pantolonlar üzerine giyilen kısa bluzlar sokak modasında sık sık karşımıza çıkan kombinlerden. Bundan dolayı, BBeox yeni sezonun en trend parçaları arasına bizler Mila bohem pantolonu ekledik. Keten kumaşı ile yaz sıcaklarına uyum sağlamanıza olanak tanıyacak bu pantolon, lastikli beli ile konforlu kombinlere kucak açmanız için yanınızda. Mila pantolonu, sandaletler ve spor ayakkabılar ile tercih edebilirsiniz.

Catley Takım

Volan detayları, çiçek deseni ve kırmızı rengi ile yaz aylarınızın favorisi olacak Catley takım, mini boy eteği ve crop bluzu ile neşeli kombinler yapmanızı sağlıyor. Tek bantlı topuklu ayakkabılar ve terlikler ile tercih edebileceğiniz söz konusu takım, yeni sezonun öne çıkan parçaları arasında.


 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...