SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM

Oversize Giyim Nedir? Oversize Kombin Nasıl Yapılır?

Tarih: 11.06.2021 16:43
Oversize Giyim Nedir? Oversize Kombin Nasıl Yapılır?
Gelin, günümüzün en trend akımlarından biri olan oversize giyim ile ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım…

Oversize Giyim Mercek Altında!

90’lardaki yüksek çıkışından sonra günümüzde yeniden popüler olan Oversize Giyim, sokak modasının vazgeçilmez bir parçası olarak çoktan gardıroplarımızda yerini aldı. Türkçe karşılığı Büyük Boy Giyim olan oversize stil, genellikle geniş kesim tişört ve sweatshirtlerden oluşuyor. Bu noktada, rahat yapısı ile oldukça özgür hissettiren söz konusu parçalar, pek çok farklı kombini de beraberinde getirdi. Peki, Oversize Nasıl Giyilir? Oversize kıyafetler ile nasıl şık olunur? Oversize Kaç Beden Alınmalı? Hangi parçalar oversize giyimde tercih edilir?
Gelin, günümüzün en trend akımlarından biri olan oversize giyim ile ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım…

Daha Salaş, Daha Rahat, Daha Özgür...

Oversize giyim, her ne kadar büyük ve geniş bir stili yansıtıyor olsa da, farklı tarzlara ve kombinlere kolaylıkla uyarlanabilmektedir. Bundan dolayı, günlük yaşantınızda oversize giyimi özenli ve şık bir hale getirmek için doğru parçaları seçmiş olmanız büyük önem taşıyor. Oversize giyim tercih etmeden önce ise her birinizin aklına ilk gelen “Oversize Hangi Beden Almalıyım?” sorusunun yanıtı bulmak çok daha mantıklı olacaktır. Oversize kesim bir parça almaya karar verdiyseniz kendi beden ölçünüzün dışına çıkmak çok akıllıca olmayacaktır. Zira zaten söz konusu oversize parçalar sahip oldukları kesimden dolayı oldukça geniştir. Eğer sizler bir beden büyük alırsanız, dilediğiniz o özenli görünümden biraz uzaklaşarak kumaş parçalarının içerisinde kaybolabilirsiniz.
Beden ölçünüzün yanı sıra, başarılı bir stil için söz konusu Oversize Tişörtveya sweatshirti bir araya getireceğiniz parçalar bir hayli önemli. Bu noktada, yazımızın devamını okuyarak Oversize Kombin Önerilerimizden ilham alabilirsiniz…

Hem Şık Hem Konforlu Oversize Kombinler

Daha önce de belirttiğimiz gibi oversize parçalar ile pek çok kombin yapmak mümkün. Ancak sizi yansıtan, iyi hissettiren ve doğru yapılmış bir kombin için bazı detayları göz önünde bulundurmanız önemli. Dilerseniz, kot bir şortun üzerine Oversize Sweatshirt tercih edebilir, renkli soket çoraplar ve spor ayakkabılar ile canlı ve dinamik bir kombin oluşturabilirsiniz. Dilerseniz de mini bir eteğiniz ile oversize bir tişört birlikte tercih edebilir, mini topuklu sandalet ayakkabılar ile şık bir stil elde edebilirsiniz.
Bbeox.com adresimizden oversize parçaları inceleyebilir ve size hitap eden oversize üst giyimleri kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.


 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...