SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM

Yaz Aylarında Sokak Stili!

Tarih: 01.06.2021 14:59
Yaz Aylarında Sokak Stili!
Gelin hep birlikte yazın sokak stili neymiş bir bakalım...

Sokak Stilinizi Yaratın!

Yaz ayları hepimiz için oldukça güzel bir mevsimdir. Ancak bu konuda şöyle bir sorun var. O da ne giyeceğine karar vermektir. Bu aylarda hava oldukça sıcak olur ve bu yüzden giyim konusunda sıkıntı yaşanabilir. Kimisi daha açık giyinmek isterken kimisi de daha kapalı bir giyim tarzı seçer. Gelin hep birlikte yazın sokak stili neymiş bir bakalım.

Yaz Aylarında Ne Giyilmeli?

Güneş çıktı, sıcaklık yükseldi ve bu mevsimde nasıl giyineceğinizi ve keskin görünmeye devam edeceğinizi merak ediyorsunuz. Sonbahar, kış ve ilkbaharda katmanlarla çok eğlenebilirsiniz, ancak yazın birden fazla kat giymek sizi oldukça terletebilir. Yaz aylarında iyi giyinmek sandığınız kadar zor değil. En iyi şekilde görünmek için birden fazla katmana ihtiyacınız yok. Sadece tek bir kat giyerek harika bir sokak stili oluşturabilirsiniz. Yaza uygun kıyafetlere yatırım yaparsanız, terli bir karmaşa yaşamadan yine de katmanları giyebilirsiniz.
Sade ve şık olmak elbette mümkün. Ancak bunu sokak stili olarak nasıl kombinleyebilirsiniz? Yazın son trendlerinden biri olan crop top üstler, bol paça yırtık pantolonlar ve spor ayakkabılar. Üzerine giyeceğiniz bir şapka ile sokağın en stil sahibi insanı olabilirsiniz.

Yaz Aylarında Tercih Edilen 2 Kumaş!

Öncelikle yaz aylarında cildimiz oldukça hassas olur. Bu yüzden bizi en rahat ettirecek kumaşlardan seçim yapmamız gerekir. Fazla terleme sonucu tahriş olan vücudunuzu sergilemekten çekinebilirsiniz. Sizleri daha az terletecek kumaşları tercih etmek en büyük kurtarıcınız olacaktır. Bu yüzden de pamuk ve keten kumaşlar sizi oldukça rahat ettirecektir.

Yaz Sokak Stili İçn Renk Seçimleri

Yaz rengârenk giyinmek için en iyi mevsimdir. Sonbahar ve kış aylarında daha koyu renkler tercih edilir. Hem erkekler hem de bayanlar için yaz bu yüzden modanın en güzel aylarıdır. Kırmızı, mavi, turuncu, yeşil, sarı kısaca gökkuşağının 13 rengi yaz için en tercih edilen renklerdir. Ancak son zamanlarda ise neon renkler de moda oldu. Siz de bu renkleri tercih edebilirsiniz. Bu renkler sokak stili tarzınıza canlılık katarken, güneşi de üzerine az çekerek sizi sıcaklardan koruyacaktır.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...