SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM

Gardırobunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Takımlar

Tarih: 25.08.2021 14:36
Gardırobunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Takımlar
Bbeox koleksiyonu içerisinden gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken trend takımları sizler için seçtik...

Şıklığa Giden En Kestirme Yol: Takımlar

Bazı günler her birimiz, hangi parçaları bir araya getireceğimiz konusunda kararsız kalıyor, bazen saatlerce dolabımızın önünde farklı farklı kombinler yaparak kusursuz bir görünüm elde etmenin peşinden gidiyoruz. Bu gibi durumlarda, alt ve üst olarak iki parçadan oluşan Takımlar, sizlere kombin yapmanın en pratik ve çabasız halini sunuyor. Bu noktada bizler, Bbeox koleksiyonu içerisinden gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken trend takımları sizler için seçtik. Gelin, yaz ve sonbahar aylarında keyifli kombinler yapmanız için eşsiz bir seçenek olan takımları daha yakından inceleyelim…

Gardırobunuzda Mutlaka Bulunsun: Ellie Tiril Takım

Tiril tiril kumaşı, siyah rengi, bol paça pantolonu ve alttan büzgülü gömleği ile adeta kurtarıcı bir takım olan Ellie Tiril Takım, hem gündüz hem de akşamları tercih edebileceğiniz parçalardan. Spor ve topuklu ayakkabılarla kolaylıkla bir araya getirebileceğiniz söz konusu takımı dilerseniz, siyah parçalar ile kombinleyip monokrom bir stil yaratabilir veya desenli çanta ve aksesuarlar ile kombinleyip takıma bambaşka bir enerji katabilirsiniz.

Gardırobunuzda Mutlaka Bulunsun: Santa Keten Takım

Sezonun en gözde renklerinden biri olan bej renginin Santa takıma fazlasıyla yakıştığını belirterek giriş yapabiliriz. Zira yaz ve sıcak sonbahar günlerinde muhteşem kombinler yapmanıza olanak tanıyacak bej rengi; keten kumaş ile bir araya geldiğinde farklı pek çok tarza kapı aralıyor. Bu noktada sizler, isterseniz söz konusu takımınızı renkli sandalet veya terlikler ile birlikte tercih edebilir, isterseniz de bej ailesinin farklı tonlarını üzerinizde bir araya getirebilirsiniz. Kahverengi tonlarında topuklu bir terlik, koyu krem tonlarında bir çanta ve karışık bej tonlarını içerisinde barındıran bir fular kombininizi tamamlamak için seçenekleriniz arasında yerini alabilir.

Gardırobunuzda Mutlaka Bulunsun: Flower Takım

Çiçek bahçelerinin o enerjisini üzerinizde taşımanız için devreye giren Flower Takım, gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken parçalar arasında yer alıyor. Pastel renklerin ağırlıkla olduğu ve iri çiçek desenleri kaplı söz konusu takım, yaz bitmeden en çok giyeceğiniz takımlardan biri olacaktır. Beyaz spor ayakkabı ya da takımda bulunan renk tonlarından bir sandalet söz konusu takımınızı kombinlemek için ideal olacaktır.
Her kadının dolabına bulunması gereken takımları incelemek ve siparişinizi oluşturmak için Bbeox online mağazamızı ziyaret edin!
 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...