SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM

Sokak Modasının Olmazsa Olmazı: Crop Top

Tarih: 01.06.2021 15:28
Sokak Modasının Olmazsa Olmazı: Crop Top
Peki, bu kadar çok giyilen ve sevilen crop top nedir? Nasıl giyilmelidir?

Crop Topları Keşfedin!

Göbeği açık kıyafetler giymek artık çok moda. Kışın kazaklar, yazın tişörtler ve gömlekler artık crop topmodellerinden oluşmaktadır. Crop top modellerin bu kadar trend olmasının sebebi de yüksek bel pantolon ve jeanlerin, şortların ön planda olmasından kaynaklanmaktadır. Yüksek bel Jean pantolonlar trend olmaya devam ettiği müddet, crop top modeller de trend olmaya devam edecektir.
Bu kadar moda akımı olmasının altında bir sebep var elbette. Crop top kombinleri ile isterseniz gündüz, isterseniz gece dışarı çıkın. Her ortama mutlaka yakışacak şık kombinler elde edebilirsiniz. Emin olabilirsiniz, hem tarz hem de çok feminen bir görüntü oluşturabilirsiniz. Peki, bu kadar çok giyilen ve sevilen crop top nedir? Nasıl giyilmelidir?
Bir tür üst kıyafet çeşididir diyebiliriz. Göbeğin açıkta kaldığı modellerdir. Komple göbek üstü olmasa da orta ve bel kısmı açıkta kalan kıyafet türüdür. Kısa ve sade olan crop top modelleri her kıyafetin üzerinde çok şık bir duruş elde ediyor. Özellikle de vücut ölçüleriniz bu tarz modelleri giymeye müsait ise vücudunuzun şeklini ortaya koyma konusunda bir numaralı etken haline gelebiliyor.

Hangi Parçalarla Kombinlenir?
Uzun ya da maxi boy etekler bu sezon oldukça moda. Aslında geçmişin günümüze yansımaları dersek yanlış bir cümle olmaz. Uzun zamandır geçmişe ait kıyafetlerin tekrardan moda olduğunu görebiliriz. Şuanda da trend etekler arasında yerini alıyor. Özellikle de desenleri, şekilleri
crop top kıyafetler ile bir araya geldiği zaman muhteşem sonuçlar ortaya çıkıyor.

Crop top giymeyi çok seviyorsunuz. Ancak skinny Jean giymekten hoşlanmıyorsunuz. Tam da bu noktada bol paça pantolonlar devreye giriyor. Bu pantolonlar ile çok şık kombinler elde edebilirsiniz. Eğer crop top ile bol paça pantolon giymeyi düşünüyorsanız, dikkat etmek gereken tek nokta pantolonun yüksek belli olmasıdır.
Yıllardır eskimeyen ve modası geçmeyen skinny jeanlerden söz edelim. Her kombin için muhteşem görüntüler ortaya sunan pantolonlar crop top ile kombinlendiği zaman atmosferi hemen değiştiriyor. Özellikle de günlük ve çok iddialı olmayan bir kombin yaratmak istiyorsanız bu ikili sizler için çok doğru bir tercih olabilir.
 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...