SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM SEÇİLİ ÜRÜNLERDE 3 AL 2 ÖDE 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM

50 TL Altı Parçaları Keşfettiniz Mİ?

Tarih: 25.06.2021 13:47
50 TL Altı Parçaları Keşfettiniz Mİ?
​​​​​​​İşte, yaz döneminde stilinizi en avantajlı şekilde tamamlayacak ve 50 TL altına alabileceğiniz parçalar…

Yaz Mevsimine Damga Vuracak Fırsatlar

Yaz aylarında her birimiz farklı farklı kombinler yapmak ister, gün içerisinde gideceğimiz ortamlara uyum sağlamak için pek çok ayrı parçanın peşinden koşarız. Hal böyle olunca, kombinlerimizi en uygun fiyatlarla en kusursuz şekilde oluşturmanın yollarını da aramak durumunda kalıyoruz. Bu noktada Bbeox olarak bizler, yaz ayları boyunca hayalinizdeki görünümü sunacak ve tarzınızı yansıtmanıza destek olacak Uygun Fiyatlı Üst Giyimler arasındaki en popüler parçalar ile sizleri tanıştırmak istiyoruz.

İşte, yaz döneminde stilinizi en avantajlı şekilde tamamlayacak ve 50 TL altına alabileceğiniz parçalar…

Mellow Crop

Pötikare kumaşı, pastel yeşil rengi ve muhteşem biçimi ile 50 TL Altı Üst Giyimler arasında bulunan Mellow Crop, yaz aylarında romantik kombinler yapmanız için devrede. 1960’ların en popüler deseni olan pötikare ile günümüz modasına ayak uydurmak, kendi tarzınızı dönem modası ile birleştirmek için harika bir seçenek olan söz konusu crop, beyaz bir pantolon, yeşil tonlarında bir kalem etek ya da jean şortlar ile kombinlenebilir. Topuklu terlik ve sneaker ayakkabılar, stilinizi tamamlamak için doğru parçalar olacaktır.

Marco Basic Tshirt

Sportif ama şık bir görünüm için her birimizin ilk tercihi olan Marco Basic Tişört, dik yakası ve salaş stili ile sizleri alışık olmadığınız spor bir tarza davet ediyor. Bu noktada, pek çok farklı alt giyim ürünü ile bir araya getirebileceğiniz söz konusu tişört, biker taytlar ve keten kumaş şortlar ile uyum yakalayacaktır.

Rosier Bluz

Eğer güzel bir yaz gününde zarif stil elde etmek istiyorsanız, 50 TL altı fiyatı ile Rosier Bluz aradığınız o parça olabilir. Kruvaze tarzı ve ince askıları ile yaz akşamlarında küçük bir kutlamaya veya partiye katılırken tercih edebileceğiniz bluzu, siyah renkte bir etek veya pantolon ile kombinleyebilir ve yine siyah ince topuklu bir ayakkabı terch ederek çok daha feminen bir görünüm yaratabilirsiniz. Ayrıca, söz konusu bluzu Jean şortlar ve sneakerler ile bir araya getirerek sokak stili oluşturmanız mümkün.

50 TL Altı Ürünlerin her birini incelemek ve tarzınıza hitap eden parça ile kombinler yapmak için Bbeox.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...